czesc Czy sa jakies warunki aby skrocic okres karencji? Nie uruchomilem jeszcze drugiej transzy i zastanawiam sie czy w ogole to robic; ale z pewnoscia jestem w stanie splacac od razu rate kredytu nie bawiac sie w te karencje. Czy sa jakies warunki czy juz dzisiaj nie konczac kredytowania moge przejsc na pelna rate? A dwa jaki jest warunek do zakonczenia kredytownia?
Jeśli druga transza nie została jeszcze uruchomiona to nie możemy skrócić okresu karencji.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
To co przedstawiłem to nie odczucia a fakty. Zdaje sobie sprawę, że wchodząc do "miejsca spotkań" kiedyś zwanego oddziałem bankowym nie zostanie załatwiona moja sprawa natychmiast, ale byłem przygotowa...
Przykro nam, że masz takie odczucia po wizycie w naszym miejscu spotkań. Zapewniamy, że staramy się, aby każdy klient został należycie obsłużony przez naszych specjalistów. Nie zawsze jesteśmy w stani...