Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Saldo subkonta zus - kredyt hipoteczny

Dobry wieczór społeczności ING. Po wstępnej pozytywnej analizie poproszono mnie o dołączenie raportu subkonta pue zus. Niestety po wygenerowaniu raportu osłupiałem, pracodawca za 2020rok odprowadzil mi składki za pół roku, a pozostałe 6 miesięcy mam składki wpłacone 0,00zl. Jak bank podejdzie do tego?
Nadmienię, że pensje otrzymuje bez opóźnień. Czy to ma wpływ na moją ostateczna decyzję kredytowa?
Rozmawiałem z pracodawcą i otrzymałem odpowiedź że część tych składek została umozona z pomocy w związku z Covid, a pozostała część będzie przez niego dopłacona.
Odpowiedz
0 Lajków
Omega
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-01-2021
Wiadomość 1 z 5 (6 109 wyświetleń)

Re.: Saldo subkonta zus - kredyt hipoteczny

Negat 100% niestety.
Odpowiedz
0 Lajków
johnmakaron
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
34
12
12-11-2020
Wiadomość 2 z 5 (6 081 wyświetleń)

Miał Pan/i taka sytuację? Czy tylko Pan/i obstawia jak może być?
Odpowiedz
0 Lajków
Omega
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-01-2021
Wiadomość 3 z 5 (6 053 wyświetleń)

Odpowiedz
0 Lajków
johnmakaron
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
34
12
12-11-2020
Wiadomość 4 z 5 (6 000 wyświetleń)

Re: Re.: Saldo subkonta zus - kredyt hipoteczny

Omega Skontaktuj się z doradcą, który opiekuje się Twoim wnioskiem kredytowym. Uzyskasz w ten sposób szczegółowe informacje. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 5 z 5 (5 942 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy