Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Witam
Dwa lata temu wzięliśmy z narzeczonym kredyt hipoteczny na mieszkanie. Ustaliliśmy że pieniądze pobierane będą z mojego konta. Sytuacja się trochę skomplikowała, on stwierdził że nie będzie mi oddawał żadnych pieniędzy. Nie zgadza się na sprzedaż mieszkania. Powiedziałam też że może wziąć ten kredyt na siebie, może oddać go mi a ja go spłacę na co też się nie zgadza. Czy w takim przypadku jest możliwośc dogadania sie z bankiem aby pobierał pół opłat z mojego konta a pół z jego ? Czy zostaje włącznie droga sądowa ?
Odpowiedz
0 Lajków
JoannaBrch
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (1 614 wyświetleń)

Re: Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Zmiany do umowy kredytu hipotecznego np. dotyczące rachunku do spłaty kredytu wymagają aneksowania umowy kredytowej.

Aneks do umowy muszą podpisać wszyscy kredytobiorcy. Natomiast tutaj nie mamy wglądu w szczegóły Twojej umowy. Skontaktuj się z naszą infolinią: 32 357 00 57 lub z czatem w Moim ING. Specjaliści kredytowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
149
22
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 437 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Re.: Hasło maskowane / partial password

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz

...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy