Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Witam
Dwa lata temu wzięliśmy z narzeczonym kredyt hipoteczny na mieszkanie. Ustaliliśmy że pieniądze pobierane będą z mojego konta. Sytuacja się trochę skomplikowała, on stwierdził że nie będzie mi oddawał żadnych pieniędzy. Nie zgadza się na sprzedaż mieszkania. Powiedziałam też że może wziąć ten kredyt na siebie, może oddać go mi a ja go spłacę na co też się nie zgadza. Czy w takim przypadku jest możliwośc dogadania sie z bankiem aby pobierał pół opłat z mojego konta a pół z jego ? Czy zostaje włącznie droga sądowa ?
Odpowiedz
0 Lajków
JoannaBrch
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (1 620 wyświetleń)

Re: Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Zmiany do umowy kredytu hipotecznego np. dotyczące rachunku do spłaty kredytu wymagają aneksowania umowy kredytowej.

Aneks do umowy muszą podpisać wszyscy kredytobiorcy. Natomiast tutaj nie mamy wglądu w szczegóły Twojej umowy. Skontaktuj się z naszą infolinią: 32 357 00 57 lub z czatem w Moim ING. Specjaliści kredytowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
149
22
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 443 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy