16-06-2021 08:20
Witam, w związku z zaistniałą sytuacją prawdopodobnie będę zmuszona do rezygnacji z kredytu hipotecznego na budowę domu. Jakie to rodzi konsekwencje? Dodam, że do wypłaty transzy nie doszło, od podpisania umowy minął ponad miesiąc.
17-06-2021 12:40
Przykro mi, że nie uda Ci się zrealizować budowy domu. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie możliwość powrotu do tych planów. Skontaktuj się proszę ze specjalistą w oddziale banku. Przyjmiemy od Ciebie rezygnację. Nie naliczymy za to opłat. Jeśli ponownie będziesz chciała skorzystać z naszej oferty, to wówczas będzie potrzeba złożenia nowego wniosku o kredyt.
21-03-2022 13:42
Cześć! Jak zakończyła się twoja sprawa? mam ten sam problem. Umowa podpisana na początku roku 2 mc temu. Transza żadna jeszcze nie uruchomiona. Otrzymałem informację że odręcznie mam napisać rezygnację ale nie wiem czy będzie mnie to coś kosztować. Napisz jak to wyglądało u ciebie.
22-03-2022 15:15
@Tommikrk złożenie rezygnacji z kredytu (jeśli nie było jeszcze uruchomienia) w oddziale nic nie kosztuje
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024