Odpowiedz

Rezygnacja z kredytu

Witam, w związku z zaistniałą sytuacją prawdopodobnie będę zmuszona do rezygnacji z kredytu hipotecznego na budowę domu. Jakie to rodzi konsekwencje? Dodam, że do wypłaty transzy nie doszło, od podpisania umowy minął ponad miesiąc.

Odpowiedz
0 Lajków
asia0703
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
04-04-2021
Wiadomość 1 z 4 (2 648 wyświetleń)

Re: Rezygnacja z kredytu

Przykro mi, że nie uda Ci się zrealizować budowy domu. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie możliwość powrotu do tych planów. Skontaktuj się proszę ze specjalistą w oddziale banku. Przyjmiemy od Ciebie rezygnację. Nie naliczymy za to opłat. Jeśli ponownie będziesz chciała skorzystać z naszej oferty, to wówczas będzie potrzeba złożenia nowego wniosku o kredyt.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (2 571 wyświetleń)

Re.: Rezygnacja z kredytu

Cześć! Jak zakończyła się twoja sprawa? mam ten sam problem. Umowa podpisana na początku roku 2 mc temu. Transza żadna jeszcze nie uruchomiona. Otrzymałem informację że odręcznie mam napisać rezygnację ale nie wiem czy będzie mnie to coś kosztować. Napisz jak to wyglądało u ciebie.

Odpowiedz
0 Lajków
Tommikrk
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-03-2022
Wiadomość 3 z 4 (2 171 wyświetleń)

Re: Re.: Rezygnacja z kredytu

@Tommikrk złożenie rezygnacji z kredytu (jeśli nie było jeszcze uruchomienia) w oddziale nic nie kosztuje

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (2 093 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy