30-03-2023 13:46
Dzień dobry,
Posiadam kredyt hipoteczny w ING jako osoba prywatna, założyłam jednoosobową działalność gospodarczą, czy mogę ją zarejestrować pod adresem nieruchomości, która jest przedmiotem kredytu hipotecznego bez zgody banku, czy musze mieć od Was zgodę?
Będę wdzięczna za odpowiedź
30-03-2023 14:57
Jeśli działalność będzie tylko zarejestrowana pod adresem nieruchomości, która jest zabezpieczeniem, to nie trzeba tego zgłaszać. Natomiast jeśli wiąże się to ze zmianą sposobu korzystania z nieruchomości, to wtedy należy uzyskać zgodę banku.
Czy ktoś inwestował w zasoby naturalne, takie jak metale szlachetne, ropa naftowa i inne minerały? Czy istnieją jakieś pułapki związane z ustawodawstwem? Znalazłem tylko https://nationalwealth.pl/ jak
... 01-06-2023Prosimy, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki (cookiesy) lub skorzystaj z okna prywatnego (incognito). Jeśli to nie pomoże, to prosimy zgłoś nam tę sytuację pod numerem 32 357 00 69.
01-06-2023Jeśli komórkę lokatorską kupujesz z własnych środków, nie mamy tutaj żadnych przeciwskazań. Natomiast na akcie notarialnym musi być wyszczególniona informacja o mieszkaniu oraz o komórce, wraz z ceną
... 01-06-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
55 | |
22 | |
11 | |
10 | |
10 |