Odpowiedz

ROZLICZENIE KREDYTU HIPOTECZNEGO

Dzień dobry,

chciałem rozliczyć się z inwestycji - kredyt hipoteczny na dom jednorodzinny. Kredyt obejmował tez wykonanie podłog/łazienek zabudowy stałej.

Mam problem, gdyż w kosztorysie nie wyszczególniano ile łazienek bedzie w obiekcie, natomiast w operacie szacunkowym i projekcie domu dostarczonym do banku widnieją 3 łazienki, a my po złożeniu tych dokumentów zmienilismy projekt, tak aby  były 2 lazienki, w tym jedna na gorze nieco większa.

A przestrzen (mała ok. 3m2) w ktorej miała powstac trzecia łazienka zaadptowalismy na pomieszczenie gospodarcze.

Czy będę miec problem z rozliczeniem budowy? Zmiany wyniknęły po zlozeniu dokumentacji o kredyt, a w tym momencie dorobienie 3ciej łazienki, która nie jest nam potrzebna, jest niemozliwe (tzn. musilibysmy przekuwać sie przez sciany).

Dodam, ze i tak wydalismy juz wiecej na wykonczenie domu, niz objemował kredyt.

Odpowiedz
0 Lajków
Kuba12345
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 031 wyświetleń)

Re: ROZLICZENIE KREDYTU HIPOTECZNEGO

Niestety tutaj nie jesteśmy w stanie jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Prześlij nam proszę zdjęcia przez zakładkę Wnioski, a następnie Potwierdzenie spełnienia warunków umownych. Analityk wtedy oceni sytuację na podstawie dokumentów i zdjęć. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 965 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy