04-04-2022 11:40
Dzień dobry,
chciałem rozliczyć się z inwestycji - kredyt hipoteczny na dom jednorodzinny. Kredyt obejmował tez wykonanie podłog/łazienek zabudowy stałej.
Mam problem, gdyż w kosztorysie nie wyszczególniano ile łazienek bedzie w obiekcie, natomiast w operacie szacunkowym i projekcie domu dostarczonym do banku widnieją 3 łazienki, a my po złożeniu tych dokumentów zmienilismy projekt, tak aby były 2 lazienki, w tym jedna na gorze nieco większa.
A przestrzen (mała ok. 3m2) w ktorej miała powstac trzecia łazienka zaadptowalismy na pomieszczenie gospodarcze.
Czy będę miec problem z rozliczeniem budowy? Zmiany wyniknęły po zlozeniu dokumentacji o kredyt, a w tym momencie dorobienie 3ciej łazienki, która nie jest nam potrzebna, jest niemozliwe (tzn. musilibysmy przekuwać sie przez sciany).
Dodam, ze i tak wydalismy juz wiecej na wykonczenie domu, niz objemował kredyt.
05-04-2022 12:28
Niestety tutaj nie jesteśmy w stanie jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Prześlij nam proszę zdjęcia przez zakładkę Wnioski, a następnie Potwierdzenie spełnienia warunków umownych. Analityk wtedy oceni sytuację na podstawie dokumentów i zdjęć.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |