11-09-2019 16:35
12-09-2019 16:58
Cieszę się, że wybraliście naszą ofertę
Decyzję kredytową podejmujemy dopiero po złożeniu wniosku. Wcześniej możemy przekazać informacje wstępne, które mogą różnić się od decyzji ostatecznej.
Ostateczna kwota kredytu może być wyższa, niż ta, którą zaproponowaliśmy teraz. Warto jednak rozważyć opcję wydłużenia okresu spłaty (o ile nie jest przyjęty maksymalny). Jeśli macie zobowiązania kredytowe, wpływają one na Waszą zdolność. W tej sytuacji warto zastanowić się nad ich spłatą.
23-09-2019 11:19 | Edytowano: 23-09-2019 11:22
My też w obliczeniach mieliśmy kwotę wyższą, a decyzję wstępną dostaliśmy o prawie 50 tyś mniejszą. Powód? Tak wyszło i z tym się nie dyskutuje. Także odpowiadając - decyzja kredytowa dla was może być niższa skoro już na wstępnie zaproponowali niżej. A to, że zapewniają to pic na wodę. Nasz też zapewniali. Pewna jest tylko decyzja ostateczna
30-09-2019 18:03
01-10-2019 18:25
Ciekawa88, poza możliwościami finansowymi sprawdzamy również, czy środki które chcesz przeznaczyć na budowę wystarczą, aby nieruchomość była oddana do użytku.
Minimalną kwotę prezentujemy po wypełnieniu kosztorysu, natomiast sprawdzimy również projekt budowlany. Ostateczną decyzję podejmujemy indywidualnie. Proszę skontaktuj się w tej sprawie z opiekunem Twojego wniosku.
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024