12-09-2017 22:09
Witam,
proszę o przedstawienie procedury postępowania w celu ustanowienia hipoteki - co zgodnie z umową skutkować będzie obnizeniem oprocentowania kredytu hipotecznego
w najbliższym czasie podpisuję akt notarialny na niedawno odebrane mieszkanie - proszę o wyjaśnienie co po kolei powinnam zrobić w celu wpisania hipoteki do KW
czy kontakt z placówką jest niezbędny? czy z aktem notarialnym mogę udać się prosto do sądu i złożyć odpowiedni wniosek?
i skąd mogę uzyskać odpowienie dane do wpisu (tj banku)?
Dodam, moj doradca kredytowy ING jest niedostepny - dlugie zwolenienie.
Dziekuje za informacje.
13-09-2017 14:08
@KatBor Dokumenty potrzebne do ustanowienia zabezpieczenia wydaje specjalista hipoteczny w oddziale banku.
Proszę o kontakt telefoniczny z infolinią, aby ustalić konkretny termin spotkania. Infolinia dostępna jest od poniedziałku do piątku w godz. 7.00-21.00 oraz w soboty 8.00-16.00 pod numerem 32 357 00 57.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |