08-12-2017 14:37
Witam, mam pytanie odnosnie procedury zwiazanej z pozyczka hipoteczna.
Otoz moi rodzice 30 listopada byli w oddziale Banku i tam zlozyli wniosek o pozyczke, dostarczylui rowniez ksiege wieczysta i inne niezbedne dokumenty . Pani powiedziala, ze maja tera zczekac na telefon od rzeczoznawcy. Do dzisiaj 08.12 nikt nie zadzownil. Zastanawiam sie, czy moze musza najpierw dokonac przelewu 420zl za tego rzeczoznawce, ale nikt im o tym nie powiedzial i oni mysla, ze ta kwota zostanie przez bank automatycznie sciagnieta z konta, ktore maja w ING lub ze dopiero jak rzeczoznawca zadzwoni, by umowic sie na wizyte, to wtedy beda mogli zrezlizowac przelew.
Prosze o informacje w tej sprawie
Dziekuje
09-12-2017 08:26
druzbena99, tutaj niestety nie sprawdzimy statusu wniosku. Twoi rodzice powinni skontaktować się z oddziałem, w którym złożyli wniosek. Ci specjaliści dokonują wstępnej analizy wniosku, po czym kontaktują się, aby ustalić kwestię wyceny.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S