Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re.: “Podejmujemy decyzję" - jak długo czekać?

Czekamy więc niecierpliwie wszyscy widzę..
Odpowiedz
0 Lajków
Aisogs
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
28
4
26-04-2021
Wiadomość 21 z 25 (5 619 wyświetleń)

Ojj ciężko widzę... Osiwieć można.. Mój doradca jeszcze dziś nic się nie odzywa.. W weekend zamiast opijać pozytywna decyzję to będziemy pić na uspokojenie nerwów 😂
monika_deptula
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
2
27-04-2021
Wiadomość 22 z 25 (5 615 wyświetleń)

Witam wszystkich, czekał ktoś ostatnio na zmianę tego statusu? dzisiaj (24.07) status zmieniła się właśnie na podejmujemy decyzję, a na 31 lipca mam umówioną ekipę wykończeniową i nie wiem czy przesuwać (o ile się da) czy iść w ciemno. Często po tym statusie odrzuca się wnioski? jakie mogą być tego powody?

Odpowiedz
0 Lajków
SirAmbro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
17-07-2023
Wiadomość 23 z 25 (4 225 wyświetleń)

Dzień dwa z tego co pamietam... jeśli idzie o ekipę, to zanim dostaniecie klucze, musicie mieszkanie odebrać. Jeśli jest ono z rynku wtórnego to wiecie co jest do zrobienia, natomiast jeśli to mieszkanie z rynku pierwotnego i będą jakieś "grubsze rzeczy" deweloper będzie miał chyba ??? 2 tyg. albo m-c na dokonanie poprawek. Więc z tą ekipą, żeby nie okazało się, że przeszarżujecie. 

A jeśli chodzi o odrzucanie... może się okazać, że Wasza zdolność jest nie wystarczająca, albo umowa na jakiej jesteś zatrudniony (a) ich nie zadowala. U mnie było tak, że Pani kadrowa nie zaznaczyła jakiegoś ptaszka - i trzeba było dowozić - ale raczej ekspresowo. Nie wiem jak teraz ale w kwietniu 2021 to ciężko było się umówić z dnia na dzień by podpisać umowę, więc jak to możliwe, to zablokujcie sobie jakiś termin. 

Pozdrawiam 

AZ

Odpowiedz
0 Lajków
Rock2008
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
34
5
13-03-2021
Wiadomość 24 z 25 (4 185 wyświetleń)

dom kupiony w stanie deweloperskim "bez hipoteki" a hipoteka brana pod istniejące mieszkanie. No cóż, czekamy, papiery składane 30.06

Odpowiedz
0 Lajków
SirAmbro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
17-07-2023
Wiadomość 25 z 25 (4 165 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy