29-04-2021 20:52
29-04-2021 21:22
24-07-2023 10:26
Witam wszystkich, czekał ktoś ostatnio na zmianę tego statusu? dzisiaj (24.07) status zmieniła się właśnie na podejmujemy decyzję, a na 31 lipca mam umówioną ekipę wykończeniową i nie wiem czy przesuwać (o ile się da) czy iść w ciemno. Często po tym statusie odrzuca się wnioski? jakie mogą być tego powody?
24-07-2023 17:37
Dzień dwa z tego co pamietam... jeśli idzie o ekipę, to zanim dostaniecie klucze, musicie mieszkanie odebrać. Jeśli jest ono z rynku wtórnego to wiecie co jest do zrobienia, natomiast jeśli to mieszkanie z rynku pierwotnego i będą jakieś "grubsze rzeczy" deweloper będzie miał chyba ??? 2 tyg. albo m-c na dokonanie poprawek. Więc z tą ekipą, żeby nie okazało się, że przeszarżujecie.
A jeśli chodzi o odrzucanie... może się okazać, że Wasza zdolność jest nie wystarczająca, albo umowa na jakiej jesteś zatrudniony (a) ich nie zadowala. U mnie było tak, że Pani kadrowa nie zaznaczyła jakiegoś ptaszka - i trzeba było dowozić - ale raczej ekspresowo. Nie wiem jak teraz ale w kwietniu 2021 to ciężko było się umówić z dnia na dzień by podpisać umowę, więc jak to możliwe, to zablokujcie sobie jakiś termin.
Pozdrawiam
AZ
24-07-2023 20:31
dom kupiony w stanie deweloperskim "bez hipoteki" a hipoteka brana pod istniejące mieszkanie. No cóż, czekamy, papiery składane 30.06
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |