Odpowiedz

Pożyczka hipoteczna

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, który wariant pożyczki hipotecznej jest najkorzystniejszy dla kwoty 70 tys?, czy przy wariancie rata malejąca raty też są uzależniona od stóp procentowych?. 

- Jaki jest minimalny dochód dla kwoty 70 tys? (nieruchomość warta 300 tys).

- Czy mama (właściciel) może wziąć wspólnie z córką, jeżeli mamie braknie zdolności ?.

pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
megatapety
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
34
1
02-09-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 039 wyświetleń)

Re: Pożyczka hipoteczna

megatapety, tutaj trudno nam będzie oszacować Twoje możliwości finansowe. Abyśmy mogli dobrać odpowiednie rozwiązanie, zachęcamy do kontaktu z naszą infolinią: (32) 357 00 65 (w dni robocze od 7:00 do 21:00). Możesz też uzupełnić formularz kontaktowy. Oddzwonimy na Twój numer.

Załóżmy, że dla osoby do 45 roku życia minimalny dochód to ok. 1800 zł netto - jest to informacja orientacyjna. Wariant najkorzystniejszy uzależniony jest przede wszystkim od okresu kredytowania. Przy ratach malejących też bierzemy pod uwagę WIBOR6M, co może wpłynąć na zmianę oprocentowania. Aby podwyższyć zdolność kredytową, można zawnioskować z osobą z rodziny. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 024 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: LikwidacjaKontaOsobyObłożnieChorej

Ze względu na to, że sytuacje są różne, przedstawiamy dostępne rozwiązania, z których można skorzystać. Zgodnie z regulacjami informacji możemy udzielić tylko właścicielowi konta. Jeśli właściciel nie

...

19-12-2024
Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,

mam problem ze stroną logowania. Przez chwilę pokazuje się kręcące kółeczko a następnie strona jest cała pusta.
Próbowałem już tryb incognito oraz czyszczenie historii oraz ciasteczek w pr
...

19-12-2024
Re.: OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Żebyśmy mogli to sprawdzić, zapraszam do kontaktu na czacie w Moim ING.

19-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy