Odpowiedz
Witam, razem z nazyczonym chcielibyśmy kupić mieszkanie on ma umowę na czas nieokreślony ja mam umowy miesięczne on nie ma żadnych innych kredytów ja spłacam jeden po 300zl miesięcznie . Razem na miesiąc mamy około 5800zl netto. Czy mamy szansę na kredyt nie będąc małżeństwem i czy moja umowę będzie w tym bardzo przeszkadzać
Odpowiedz
0 Lajków
paubil
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-01-2018
Wiadomość 1 z 3 (4 864 wyświetleń)

Re.: Kredyt

Ewentualnie czy narzyczony dostał by kredyt gdy jego zarobki brutto netto w miesiącu wynosza ok 2800 i jakiej wielkości
Odpowiedz
0 Lajków
paubil
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-01-2018
Wiadomość 2 z 3 (4 847 wyświetleń)

Re: Re.: Kredyt

Zachęcam Was do kontaktu z naszą infolinią hipoteczną pod numerem 32 357 00 65 w dni robocze 7-21 oraz w soboty 8-16. Nasi specjaliści szczegółowo przeanalizują Waszą sytuację finansową i odpowiedzą na Wasze pytania. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (4 777 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy