02-10-2020 10:16
Czy ktoś z Was miał ostatnio taką sytuację, że formalności po stronie Sądu przeciągały się tak bardzo, że nie byliście w stanie na czas przedstawić bankowi hipoteki wpisanej do Księgi Wieczystej? Wniosek złożyłem w czerwcu, wzmianka do KW wpisana w lipcu, widzę duże opóźnienia generalnie w moim Sądzie (nowe KW z wniosków z maja dopiero zakładane) i obawiam się, że nie zdążę do połowy listopada kiedy mam datę oczekiwaną przedstawienia tej hipoteki.
Czy w takiej sytuacji powinienem zawczasu skontaktować się z Bankiem i poprosić o jakiś aneks / pismo potwierdzające możliwość opóźnienia tematu?
Akt podpisany 13.05, mam 180 dni od aktu, nie później niż do 31.06.2021, ale wiążące w moim przypadku jest jak rozumiem to 180 dni.
03-10-2020 12:46
W opisanej sytuacji faktycznie warto, żebyś do nas zadzwonił (32 357 00 57). Telefonicznie zaproponujemy rozwiązanie do Twojej sytuacji.
03-10-2020 20:28
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S