Odpowiedz

Okres budowlany

We wrześniu kończy mi się dwuletni okres budowlany, niestety nie zdarzę ze wszystkim na czas, i chciałbym przedłużyć okres budowlany o 12 miesięcy( czyli zamiast 24 meisiecy 36 miesiące) czy wniosek o przedłużenie okresu budowlanego złożę przez moje Ing czy muszę osobiście w oddziale?
Odpowiedz
0 Lajków
Krdytobiorca
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
20
0
29-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 893 wyświetleń)

Re: Okres budowlany

Jeśli łączny czas okresu budowlanego nie przekroczy 36 miesięcy, możesz to wykonać samodzielnie przez Moje ING. 

Wejdź w szczegóły Twojego kredytu hipotecznego, wybierz Wydłuż terminy warunków, a następnie wybierz warunek, wskaż nowe daty i zatwierdź dyspozycję. Nie będziemy potrzebować dodatkowych dokumentów Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 850 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy