Odpowiedz

Okres budowlany

We wrześniu kończy mi się dwuletni okres budowlany, niestety nie zdarzę ze wszystkim na czas, i chciałbym przedłużyć okres budowlany o 12 miesięcy( czyli zamiast 24 meisiecy 36 miesiące) czy wniosek o przedłużenie okresu budowlanego złożę przez moje Ing czy muszę osobiście w oddziale?
Odpowiedz
0 Lajków
Krdytobiorca
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
20
0
29-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 317 wyświetleń)

Re: Okres budowlany

Jeśli łączny czas okresu budowlanego nie przekroczy 36 miesięcy, możesz to wykonać samodzielnie przez Moje ING. 

Wejdź w szczegóły Twojego kredytu hipotecznego, wybierz Wydłuż terminy warunków, a następnie wybierz warunek, wskaż nowe daty i zatwierdź dyspozycję. Nie będziemy potrzebować dodatkowych dokumentów Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 274 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST

...

13-07-2026
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu. 

13-07-2026
Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Mam ten sam problem z tym samym modelem telefonu.
Przyczym ja nigdy nie korzystałem z płatności NFC poprzez aplikację ING a tylko Google Wallet. Od jakiegoś czasu (kilka tygodni) nie mogę zapłacić tele

...

12-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy