Odpowiedz

Okres budowlany

W jaki sposób można skrócić okres budowlany? Czy tylko robiąc odbiór budynku? Czy w okresie budowlanym mogę nadplacic kredyt hipoteczny?
Odpowiedz
0 Lajków
Igra
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 830 wyświetleń)

Re: Okres budowlany

Skrócenie okresu budowlanego to po prostu rozliczenie inwestycji. Jeśli przedstawisz dokumenty potwierdzające zakończenie inwestycji, wtedy automatycznie okres budowy zostanie skrócony.
Możesz nadpłacić kredyt w czasie budowy, ważne jest tylko to, żeby nadpłata nie spłacała kredytu całkowicie, ponieważ zostanie on zamknięty.
Dokumenty, jakie akceptujemy do rozliczenia budowy, znajdziesz w załączniku numer 3 do umowy Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 731 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rejestracja działalności jednoosobowej - kod pkd

Dobry wieczór,
Jaki format kodu PKD wpisać w rubryce "rodzaj działalności gospodarczej"? Próbowałam już wszystkiego i nic nie wyszukuje wysxukiwarka

20-12-2024
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz

...

20-12-2024
Re.: Dopłata do kredytów - jakie są obecnie możliwości

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal

...

20-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy