08-06-2018 18:47
Witam. Otrzymałem od banku informację wstępną o możliwości przyznania kredytu hipotecznego, wycena nieruchomości wpłynęła do ING 29 maja, ile może trwać proces decyzyjny odnośnie kredytu a po tym czasie ile mam dni na podpisanie umowy kredytowej? Trochę robi się nerwowo bo pomału zbliżam się do daty podpisania umowy notarialnej zakupu nieruchomości. trochę jestem rozczarowany bo wniosek i dokumentację założyłem 23 kwietnia.
09-06-2018 10:47
Minos Informację o czasie oczekiwania na decyzję powinien Ci przekazać specjalista, który zajmuje się Twoim wnioskiem. Na ten czas ma wpływ wile czynników, więc trudno nam tutaj podać konkretną datę. Umowę kredytową możesz podpisać już następnego dnia roboczego od momentu podjęcia decyzji.
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z osobą, która prowadzi Twój wniosek.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024