03-02-2021 13:37
Dzie dobry,
Jestem naprawdę niemile zaskoczony prędkością procesowania wniosków w banku, złożony 20 Grudnia do 4 banków i tylko ING potrzebowało ponad 4 (!) tygodni na wstępną decyzję. Dalej dokumenty (umowa deweloperska) musi być wysłana fizycznie do centrali banku, potem 3 tygodnie czekania na finalną decyzję - czy to jest 1992 rok? Ja rozumiem okres świąteczny, noworoczny ale jak tak to ma działać to chyba lepiej dać sobie spokój..
Naprawdę chciałem wziąźć kredyt w ING ale u konkurencji wysłałem dokumenty w cyfrowej formie, informacja zwrotna po 3 dniach i temat zamknięty.
04-02-2021 13:40 | Edytowano: 05-02-2021 16:33
Decyzję kredytową podejmujemy najszybciej jak jest to możliwe. W ostatnim czasie napływa do nas wiele wniosków, dlatego ten czas jest wydłużony. Przykro mi, że nie udało Ci się skorzystać z naszej oferty W przyszłości zachęcamy do złożenia wniosku zdalnie. Wtedy dokumenty także dosyła się elektronicznie.
---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024