03-02-2021 13:37
Dzie dobry,
Jestem naprawdę niemile zaskoczony prędkością procesowania wniosków w banku, złożony 20 Grudnia do 4 banków i tylko ING potrzebowało ponad 4 (!) tygodni na wstępną decyzję. Dalej dokumenty (umowa deweloperska) musi być wysłana fizycznie do centrali banku, potem 3 tygodnie czekania na finalną decyzję - czy to jest 1992 rok? Ja rozumiem okres świąteczny, noworoczny ale jak tak to ma działać to chyba lepiej dać sobie spokój..
Naprawdę chciałem wziąźć kredyt w ING ale u konkurencji wysłałem dokumenty w cyfrowej formie, informacja zwrotna po 3 dniach i temat zamknięty.
04-02-2021 13:40 | Edytowano: 05-02-2021 16:33
Decyzję kredytową podejmujemy najszybciej jak jest to możliwe. W ostatnim czasie napływa do nas wiele wniosków, dlatego ten czas jest wydłużony. Przykro mi, że nie udało Ci się skorzystać z naszej oferty W przyszłości zachęcamy do złożenia wniosku zdalnie. Wtedy dokumenty także dosyła się elektronicznie.
---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładn
... 21-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |