Odpowiedz

Niespełnienie warunku umowy

Dzień dobry, co dzieje się w przypadku niespełnienia warunku związanego z dostateczniem odpisu z księgi wieczystej z wpisem hipoteki?Przed wypłatą transzy złożono w banku wniosek o wpis z opłatą. Wypłacona(niewybrana) pierwsza transza. Złożony wniosek o wydłużenie, jednak ze względu na zwiększony czas oczekiwania na wpis, być może termin nie zostanie dotrzymany.
Odpowiedz
0 Lajków
Klosek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
26-12-2021
Wiadomość 1 z 3 (6 959 wyświetleń)

Re: Niespełnienie warunku umowy

W opisanej sytuacji powinieneś do nas zadzwonić. Infolinia jest czynna w dni robocze od 8:00 do 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00 pod numerem 32 357 00 57. Telefonicznie będziesz mógł zamówić aneks, który wydłuży termin spełnienia tego warunku. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 907 wyświetleń)

Re: Niespełnienie warunku umowy

Dziękuję za odpowiedź, wniosek został już złożony według wytycznych z infolinii i e-maila , z tym że wydłuża okres tylko max. o 60 dni
Odpowiedz
0 Lajków
Klosek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
26-12-2021
Wiadomość 3 z 3 (6 899 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.

14-09-2026
Re: Zagubiony terminal

Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja

...

14-09-2026
Pozytywna decyzja kredytowa problem z 1 transzą

Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:

a) mam pozytywną decyzję 

b) jeszcze kilka dni na pod

...

14-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy