14-12-2022 13:14
15-12-2022 13:44
Możesz wpłacić w placówce z obsługą kasową kwotę nadpłaty na konto powiązane z kredytem. Następnie specjalista w oddziale może przyjąć dyspozycję przeksięgowania tych pieniędzy na rachunek kredytowy. Dyspozycję przeksięgowania możemy przyjąć również na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 57. Specjaliści są dostępni w dni robocze od 8:00 do 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00. Oczywiście, jeśli korzystasz z aplikacji, to zlecenie nadpłaty bezpośrednio przez Moje ING po wpłacie gotówkowej na konto będzie szybszą drogą. Nie da się natomiast wpłacić gotówki bezpośrednio na rachunek kredytowy.
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |