15-05-2024 21:32
Zastanawiam się z których miesięcy mam wyliczyć tą RdD?
Czy liczyć wynagrodzenie które wpłynęło na konto w marcu, kwietniu i maju? Czy w lutym, marcu i kwietniu.
Zależy mi żeby dochód liczyć który wpłynął na konto właśnie od marca, bo wpływ na konto w lutym był powiększony o premię roczną i zdecydowanie zawyża sztucznie dochód bo jest dodatkiem jednorazowym.
Czy wtedy powinnam złożyć wniosek dopiero po 1 czerwca? Czy mogę już w maju uwzględniając ten bieżący przelew z 10 maja?
19-05-2024 12:43
Średni dochód netto gospodarstwa domowego wylicza się na podstawie ostatnich 3 miesięcy poprzedzających złożenie wniosku. Więc jeśli wniosek składasz w maju - nie bierzesz tego miesiąca pod uwagę.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |