15-05-2024 21:32
Zastanawiam się z których miesięcy mam wyliczyć tą RdD?
Czy liczyć wynagrodzenie które wpłynęło na konto w marcu, kwietniu i maju? Czy w lutym, marcu i kwietniu.
Zależy mi żeby dochód liczyć który wpłynął na konto właśnie od marca, bo wpływ na konto w lutym był powiększony o premię roczną i zdecydowanie zawyża sztucznie dochód bo jest dodatkiem jednorazowym.
Czy wtedy powinnam złożyć wniosek dopiero po 1 czerwca? Czy mogę już w maju uwzględniając ten bieżący przelew z 10 maja?
19-05-2024 12:43
Średni dochód netto gospodarstwa domowego wylicza się na podstawie ostatnich 3 miesięcy poprzedzających złożenie wniosku. Więc jeśli wniosek składasz w maju - nie bierzesz tego miesiąca pod uwagę.
Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d
... 14-07-2026Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST
... 14-07-2026Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
13-07-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |