Odpowiedz

Kredyt na dokończenie inwestycji

Cześć,

Razem z żoną posiadamy działkę o statusie rolno-budowlanym, która ma 3000m2. Obecnie na działce mamy budynek w stanie "stan surowy zamkniętym", który jest wyceniany na wartość 350 000 PLN + kwota działki szacowana między 80 000 - 100 000 PLN. Chcielibyśmy wziąć kredyt hipoteczny na wykończenie domu do zamieszkania. Szacowany przez nas kredyt wynosiłby 500 000 PLN.

Z informacji, które uzyskałem w przestrzeni internetowej, wiem, że w ING jest problem z wielkością działki. Jak to jest w rzeczywistości i czy razem z żoną w przypadku tak dużej działki i jej statusu, możemy liczyć na kredyt w ING.

Pozdrawiam

M

Odpowiedz
0 Lajków
Luji
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (705 wyświetleń)

Re.: Kredyt na dokończenie inwestycji

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą może Pan umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Może Pan również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym może Pan porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będzie Pan mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.

Przed spotkaniem zapraszamy do sprawdzenia maksymalnej możliwej kwoty kredytu na naszej stronie www.ing.pl , w zakładce Kredyty i pożyczki, wybierając Kredyt hipoteczny, a potem Oblicz ratę i zdolność kredytową
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (643 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy