Odpowiedz

Kredyt hipoteczny

Witam. Piszę w sprawie kredytu hipotecznego.
Wraz z żoną planujemy wziąć kredyt w tym, albo na początku przyszłego roku. Ja niestety jestem zmuszony zmienić pracę. Czy to zaburzy mocno nasza zdolność kredytową ? Żona pracuje w jednej firmie od 10 lat i ma umowę na czas nieokreślony. Ja miałbym umowę na czas określony. Po ilu przepracowanych miesiącach możemy składać wniosek o kredyt?
Odpowiedz
0 Lajków
Suharek13
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
20-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 762 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny

Dziękujemy za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
83
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (2 654 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy