08-07-2024 08:58
Dzień dobry,
Chciałbym zapytać jak to jest możliwe, że ING:
*czekało z wydaniem decyzji 2,5m,
*zmieniło parametry kredytu - wydłużenie okresu spłaty z 15 lat na 30 lat
Wielokrotnie podejmowaliśmy próby kontaktu z bankiem, przez placówkę czy infolinię,
za każdym razem byliśmy spławieni bo kredyt był składany przez pośrednika.
Jedyne co udało nam się ustalić to, że analityk błędnie przyjął składki do rozliczenia - kwartalne przyjął jako miesięczne.
Zabezpieczenie 1 700 000,
kwota kredytu : 400 000
PKO - wydanie decyzji w 14 dni.
09-07-2024 09:06
Przykro mi, natomiast przez forum nie jestem w stanie odnieść się do tych informacji i Twojego wniosku. Żeby to wyjaśnić możesz zgłosić reklamację i analitycy odpowiedzą na Twoje zgłoszenie. Szczegółowe informacje o sposobach złożenia reklamacji znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce Kontakt i pomoc/Reklamacje.
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024