Odpowiedz

Kredyt hipoteczny w ciąży

Wniosek o kredyt hipoteczny składaliśmy z mężem gdy byłam w ciąży, liczba osób w gospodarstwie domowym wynosiła 3(mamy już 1 córkę). Czy jeśli urodze przed podpisaniem umowy trzeba będzie na nowo wyliczać zdolność kredytową i składać kolejny wniosek?
Odpowiedz
0 Lajków
sylwia_j
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
23-10-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 521 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny w ciąży

Byłam w podobnej sytuacji, z tym, że w innym banku, ale doradca powiedział nam że wyliczenia są na dzień składania wniosku.. i tak też było do momentu przeanalizowania zdolności.. później wybraliśmy ing gdzie nam wyliczyli już na 5 osób a zdolność była wyższa niż tam na 4..
Odpowiedz
0 Lajków
AnetaW
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
23-10-2020
Wiadomość 2 z 3 (2 507 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny w ciąży

sylwia_j w opisanej sytuacji nie trzeba ponownie składać wniosku. Jeśli decyzja jest pozytywna, wystarczy, że podpiszecie umowę. 
Życzymy szczęśliwego rozwiązania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 3 z 3 (2 445 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy