Odpowiedz

Zmiana oferty

Witam,

Otrzymałam decyzję ostateczną z Ing. Niestety pojawiła się teraz promocja Świąteczna wyprzedaż i ta oferta wygląda korzystniej. Chciałam zapytać czy jest jeszcze możliwość zmiany oferty czy wiązałoby się z wycofaniem tej oferty i ponownym składaniem wniosku kredytowego ?

Z góry dziękuję

Odpowiedz
0 Lajków
Peggy_Carter
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
07-12-2019
Wiadomość 1 z 4 (4 405 wyświetleń)

Re.: Zmiana oferty

Witam

Niestety jeśli wniosek został złożony z jedna promocja to nie ma możliwości jej zmiany trzeba by złożyć nowy wniosek z nowa korzystniejsza promocja a gdy kredyt został zatwierdzony niestety tylko rozwiązanie terminu w ciągu 14 od jej zawarcia i złożenie nowego wniosku kredytowego

Jeśli moja odpowiedz Ci pomogła proszę o Like pomoże mi to się rozwijać Emotikon: Mrugający
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 2 z 4 (4 384 wyświetleń)

Czy w takiej sytuacji (gdy kredyt nie został jeszcze zatwierdzony) złożenie kolejnego wniosku (na lepszych warunkach) może się wiązać z mniejszą szansą na uzyskanie kredytu?
Odpowiedz
0 Lajków
Paradka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
24-10-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 373 wyświetleń)

Witam

Nie dopóki wniosek jest nierozpatrzony to nie wpływa na zdolność kredytową aczkolwiek jeśli jest się pewnym rezygnacji z poprzedniego wniosku to warto go anulować w np. w bankowości internetowej lub poprzez infolinię by nie dublować wniosków bezsensownie 😉

Jeśli moja odpowiedz Ci pomogła proszę o Like pomoże mi to się rozwijać 😉

Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 4 z 4 (3 275 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Macie jakąś awarię?
Po zakupie biletu i próbie wejścia w szczegóły , nie można pobrać danych jak w załączniku

12-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dokładnie, u mnie też problem.

Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za

...

12-11-2024
Re.: Aktywacja bankowości internetowej

Login możemy przypomnieć w placówce. Jest on również w umowie o bankowość internetową. Jeśli nie mozesz nas odwiedzić ani nie masz dostępu do umowy, zadzwoń pod numer 32 357 00 69. Po uzyskaniu loginu...

12-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy