Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Witam , mam zamiar wnioskować o kredyt hipoteczny na dokończenie budowy. Dom kupiony wspólnie z mężem ,będziemy brali rozdzielność majątkową z tego powodu że mąż
nie wykazuje dochodów w Polsce. Pozwolenie na budowę jest na męża ,czy jest to problemem?
Odpowiedz
0 Lajków
Bartek4
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-10-2024
Wiadomość 1 z 2 (836 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą może Pan umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Może Pan również umówić się na stronie http://www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym może Pan porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będzie Pan mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.

Przed spotkaniem zapraszamy do sprawdzenia maksymalnej możliwej kwoty kredytu na naszej stronie http://www.ing.pl , w zakładce Kredyty i pożyczki, wybierając Kredyt hipoteczny, a potem Oblicz ratę i zdolność kredytową

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
182
37
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (724 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy