Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt hipoteczny na dom nie odebrany przez dewelopera.

Witam, czy jest możliwość złożenia wniosku o ktedyt hipoteczny na dom, który jeszcze nie został odebrany? Zakup byłby od dewelopera. 

Odpowiedz
0 Lajków
AnnaDz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-08-2025
Wiadomość 1 z 2 (1 269 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny na dom nie odebrany przez dewelopera.

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznymi może Pani umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Może Pani również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie. 
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym może Pani porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
500
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 169 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy