- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Kredyt hipoteczny- brak ksiegi wieczystej dom
[ Edytowane ]16-04-2022 13:52 | Edytowano: 16-04-2022 13:57
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Chciałbym przystąpić do kredytu hipotecznego, kupuje dom ktory nie posiada KW niemniej jednak posiada postawienie o stwierdzeniu nabycia własności przez zasiedzenie. Mam zaświadczenie o braku zadluzenia, mam mapy ze startostwa , mam takze przedwstepna umowe kupna która wykazuje kto jest właścicielem jakie ma prawa, a takze o jaka nieruchomość chodzi, uwzglednia brak obciążeń na ruchomości- notariana.Czy w tym wypadku mogę wziąć kredyt u Was? Jeżeli tak to co musze zrobić- prosze o profesjonalna odpowiedź ( bez nadania temu kierunku prosze zgłosić sie do specjalisty naszego banku )Bardzo mi zalezy bo jestem waszym klientem od 19lat. Wkład wlasny wynosi ok 60%.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
19-04-2022 11:27 | Edytowano: 19-04-2022 11:30
Re: Kredyt hipoteczny- brak ksiegi wieczystej dom
[ Edytowane ]- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W takim przypadku konieczne jest umówienie się ze specjalistą na spotkanie. W trakcie spotkania nasz specjalista zbierze dokumenty dotyczące nieruchomości i przekaże je do konsultacji naszym analitykom.
Bez wglądu w dokumenty i bez możliwości ich analizy nie jesteśmy w stanie udzielić wiążącej odpowiedzi.
W sprawie umówienia spotkania możesz skontaktować się z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie: 32 357 00 65. Specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 20:00, w soboty do 16:00.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj