Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt hipoteczny a zgłoszenie zmiany miejsca pracy

Dzień dobry, 

posiadam w ING kredyt hipoteczny, który spłacam już kilka lat. W trakcie trwania kredytu zmieniłam miejsce pracy i zgodnie z warunkami umowy, powinnam poinformować bank o takiej zmianie. Podczas spotkania z doradcą klienta otrzymałam informację, że taką zmianę mogę zgłosić poprzez bankowość internetową - wystarczy wysłać wiadomość np. z aplikacji. Próbowałam to zrobić, ale nie potrafię znaleźć, w którym miejscu dokładnie mogę taką wiadomość napisać. Proszę o pomoc Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
dariak92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-03-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 749 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny a zgłoszenie zmiany miejsca pracy

W tej sytuacji taką informację, możesz nam dostarczyć przez szczegóły swojego kredytu hipotecznego. W menu wybierz „Wnioski” a w kolejnym kroku "Warunki do umowy o kredyt".

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
646
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 657 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy