09-03-2022 22:44
Dzień dobry,
posiadam w ING kredyt hipoteczny, który spłacam już kilka lat. W trakcie trwania kredytu zmieniłam miejsce pracy i zgodnie z warunkami umowy, powinnam poinformować bank o takiej zmianie. Podczas spotkania z doradcą klienta otrzymałam informację, że taką zmianę mogę zgłosić poprzez bankowość internetową - wystarczy wysłać wiadomość np. z aplikacji. Próbowałam to zrobić, ale nie potrafię znaleźć, w którym miejscu dokładnie mogę taką wiadomość napisać. Proszę o pomoc
11-03-2022 22:50
W tej sytuacji taką informację, możesz nam dostarczyć przez szczegóły swojego kredytu hipotecznego. W menu wybierz „Wnioski” a w kolejnym kroku "Warunki do umowy o kredyt".
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024