18-10-2020 19:16
Witam, pytanie odnośnie kredytu na zakup domu i umowy o pracę. Niedawno zacząłem pracę z pierwszą umową na okres próbny 3 miesiecy a następna będzie na czas określony na 1 rok. Ile czasu muszę odczekać zanim będę mógł sie ubiegać o kredyt hipoteczny przy założeniu że wkład własny będzie wynosił około 30%. Konto osobiste posiadam w ING i tu będą wpływały wypłaty od pracodawcy. Czy ewentualne potwierdzenie zarobków przez pracodawcę może skrócic czas oczekiwania zanim będę mógł się ubiegać o kredyt? Dziękuje
19-10-2020 19:24
Wniosek o kredyt hipoteczny możesz złożyć, jak podpiszesz umowę o pracę na minimum 12 miesięcy.
Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob
... 07-05-2026Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa
... 07-05-2026