Odpowiedz

Kredyt hipoteczny a grunty orne

Witam

Podpisaliśmy umowe kredytową na początku kwietnia 2016 - czyli przed wejściem w życie ustawy o gruntach rolnych. Nie uruchomiliśmy jeszcze pierwszej transzy. Czy w naszym przypadku coś się zmienia jak w księgze wieczystej wpisane sa grunty orne ale na działką jest miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego? Czy bank może odmówic wypłaty trasz??

Odpowiedz
0 Lajków
ING-KREDYT
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-06-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 408 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny a grunty orne

W naszym banku uruchomimy kredyt zgodnie z umową kredytową. Skontaktuj się z nami celem uzyskania bardziej szczegółowych informacji.
Szczegółowe informacje możesz uzyskać:
- w oddziale u doradcy hipotecznego,
- na infolinii banku: 32 357 00 57. Pracujemy w godzinach od poniedziałku do piątku od 7.00 – 22.00, w soboty od 8.00 do 20.00,
- poprzez bankowość elektroniczną wysyłając do nas wiadomość.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
555
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 392 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Refinansowanie kredytu/przejście na zmienne?

Witam

Niedawno skończyłem 5letnią stałą stopę kredytu.Przed zmianą warunków, udało się spłacić 75% kredytu.

Zostało ok 90000 zł, w lutym zdecydowałem się na stałą stopę 7,1% z założeniem że resztę kredy

...

24-04-2025
Re.: Zapętlony reset aplikacji. Dźwięk powiadomienia

Trudno nam tutaj wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje u Ciebie. Zachęcamy do kontaktu na czacie w Moim ING. Specjalista zapisze zgłoszenie i przekaże do odpowiedniego zespołu.

24-04-2025
Limit zadłużenia

Witam, chciałam się dowiedzieć,
Mam 8500 tys zł limitu zadłużenia do dnia 27.07.25, w umowie mam napisane ze umowa na czas 12 miesięcy z możliwością przedłużenia, limit odnowi się w tym dniu automatycz...

24-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy