Odpowiedz

Kredyt hipoteczny 2 transza

Wiemy że spóźnimy się z rozliczeniem 2 transzy na remont mieszkania. Czy możemy wydłużyć termin w aplikacji czy też konieczny jest aneks?

Odpowiedz
0 Lajków
Malyksiaze
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-04-2025
Wiadomość 1 z 2 (1 812 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny 2 transza

Możesz wydłużyć okres budowlany w Moim ING maksymalnie do 36 miesięcy od uruchomienia kredytu. Wtedy robimy to za pomocą bezpłatnego aneksu bezdecyzyjnego. Jeśli od uruchomienia kredytu minęło więcej niż 36 miesięcy, to okres budowlany możesz wydłużyć w placówce na podstawie aneksu, który jest już płatny oraz jest aneksem decyzyjnym. Jego koszt to 200 zł.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (1 772 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Cele oszczędnościowe - błąd przy zapisie

Dzień dobry!
Ostatnio wprowadzone zostały zmiany co do nazwy celów oszczędnościowych. Obecnie nie można używać znaków specjalnych. Jeśli miałam znaki specjalne w nazwie, teraz podczas edycji celu konie...

26-03-2026
Re: kryptowaluty

Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta

...

25-03-2026
Zdjęcie na stronę kancelarii

Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś

...

25-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy