05-03-2018 19:10
Założyłam spółkę komandytową w listopadzie 2017. W grudniu i styczniu uzyskałam łącznie 50 000zł dochodu netto. Potrzebuję kredytu ok 500k-600k. Wiem, że bank nie da kredytu dla tak młodej spółki, dlatego jestem skłonna dać pod zastaw nieruchomość o wartości 1 050 000zł. Czy jest możliwy kredyt pod zastaw dla młodej (dochodowej) spółki?
06-03-2018 13:10
kamka Tę informację możesz uzyskać w najbliższym oddziale korporacyjnym. Wskaż nam lokalizację, w której jest zarejestrowana Twoja firma. Sprawdzimy najbliższą placówkę.
Napisz nam też, czy posiadasz konto firmowe u nas? Czy jest ono przypisane do danego oddziału/doradcy?
06-03-2018 17:00
Tak mam konto firmowe w ING, natomiast 'opiekun' powiedział, że nie ma możliwości wzięcia kredytu nawet pod żaden zastaw, jeżeli firma nie istnieje conajmniej 24 miesiące, a w wyjątkowych wypadkach 12 miesięcy.
Konto mam zarejestrowane w ING przy ul. Malczewskiego w Warszawie.
06-03-2018 19:17
Jeżeli chodzi o finansowanie spółek to każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie na podstawie oceny firmy. Wszystkie informacje w tym temacie przekazuje Wam bezpośredni opiekun Waszej spółki. Jeżeli będziesz miała dodatkowe pytania z tym związane, to proszę Cię o bezpośredni kontakt ze swoim doradcą w oddziale w którym założyliście konto.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |