Odpowiedz

Kredyt Hipoteczny

Witam. Mam takie pytanie mniej więcej 3 lata temu bylem u doradcy kredytowego, który powiedział, że żaden bank nie da nam kredytu z uwagi na warunki zabudowy. Dopiero jak wybuduje stan surowy zamknięty. Śledząc poczynania banków zauważyłem, że wasz jest bardzo otwarty. Mam aktualnie stan surowy zamknięty a problem polega na działce ponieważ ma ona 3002m2 oraz wydane warunki zabudowy dla inwestycji polegającej na budowie domu jednorodzinnego w ramach zabudowy zagrodowej czy da się otrzymać kredyt na takie coś?

Odpowiedz
0 Lajków
Maciej1993
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-10-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 016 wyświetleń)

Re: Kredyt Hipoteczny

Standardowo udzielamy kredytów hipotecznych i zabezpieczamy się tylko na działkach o powierzchni do 3000 m2, czyli u Ciebie działka przekracza o 2 m2 tę powierzchnię. Do przyjęcia takiego wniosku będziemy potrzebować dodatkowej zgody.
Masz trzy opcje do zgłoszenia prośby o takie odstępstwo:
1. Możesz zadzwonić (jeszcze tylko dziś i juto) na naszą infolinię hipoteczną pod numerem 32 357 00 65 i nasz specjalista przyjmie dla Ciebie taką prośbę.
2. Możesz umówić się na spotkanie do placówki bankowej i tam nasz specjalista przed przyjęciem wniosku przyjmie prośbę o takie odstępstwo.
3. Skontaktuj się z placówką, którą obsługuje Twój doradca kredytowy i on udzieli Ci dodatkowych informacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 931 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy