11-04-2022 22:45
Dobry wieczór,
Planuję w najbliższym czasie klika drobnych nadpłat - powiedzmy regularnie przez najblizsze 6 miesięcy chciałbym nadpłacać po 3 tys zł. Czy mogę te nadpłaty po koniec 6 miesiąca "połączyć/zrollować" i złożyć dyspozycje o skrócenie okresu kredytowania dla sumarycznej kwoty nadpłaty czyli 18 tys. zł? (pamiętając że jeśli nie chcę płacić za aneks nie mogę złożyć wniosku póżniej niż 3 miesiące po ostatniej nadpłacie).
12-04-2022 22:59
Możesz złożyć wniosek do 3 miesięcy od ostatniej nadpłaty. A wysokość raty po zmianie nie może być wyższa, od najwyższej zapłaconej przez Ciebie raty. Wysokość nadpłat nie ma dla nas znaczenia
Pamiętaj jednak, że jeśli będziesz nadpłacać przy niskim oprocentowaniu i będzie miała miejsce aktualizacja oprocentowania Twojego kredytu, może się okazać, że Twoja rata jest wyższa, niż przed nadpłatą.
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024