14-10-2020 19:32
Witam,
otrzymaliśmy niedawno pozytywną decyzję kredytową. Ze względu na to, prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą, zostałam poproszona o dostarczenie zaświadczenia o niezaleganiu z podatkami z Urzędu Skarbowego. Wysłałam prośbę do US, w odpowiedzi otrzymałam kilka plików, m.in.: dokument.xml, zaswiadczenie.pdf, zaswiadczenie.pdf.xades . Wysłałam je wszystkie i otrzymałam odpowiedź, że brakuje podpisu osoby wystawiającej. Z tego co mi wiadomo, podpisem jest właśnie plik o rozszerzeniu .xades. Zostało mi zasugerowane, żeby przy podpisywaniu wybrać "zapisz plik z adnotacją", ale nie posiadam takiej opcji. Czy ktoś wie, jak poprawnie pobrać te dokumenty tak, żeby bank je zaakceptował?
15-10-2020 13:35
@doremi W tej sytuacji proponujemy jeszcze kontakt z urzędem skarbowym.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |