Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

II transza kreytu hipotecznego- wykończenie domu

Dzień dobry,

chciałaby się dowiedzieć ile czasu bank ma na wypłatę II transzy kredytu hipotecznego? I transza dot. przelewu dla dewelopera, natomiast II to sfinansowanie remontu. Mamy protokół zdawczo-odbiorczy, który wrzuciłam do bankowości internetowej. Czy teraz muszę podejmować jakieś kroki? Dodam, że dyspozycję wypłacenia pieniędzy złożyłam przy uruchomieniu kredytu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
mag1234
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-07-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 855 wyświetleń)

Re: II transza kreytu hipotecznego- wykończenie domu

[ Edytowane ]

Drugą transzę kredytu hipotecznego uruchomimy w ciągu 10 dni od złożenia wniosku o jej uruchomienie pod warunkiem, że dostarczyłaś protokół zdawczo-odbiorczy. Wniosek o uruchomienie drugiej transzy możesz złożyć w naszym oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 765 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Regulamin konkursu „Dobrze mieć w życiu wsparcie jakiegoś fajnego lwa”

Jak dałem się nabrać na wyłudzenie płatności i moje karty zostały zablokowane (na szczęście!) przez bank, to wirtualna karta w aplikacji pomogła mi. Blokada była na 3 dni przed moimi wymarzonymi wakac...

10-01-2025
Re: Zmiana kolejności kont

Dziękujemy za opinię, przekażę ją do działu zajmującego się naszą bankowością internetową.

10-01-2025
Re.: Nadpłata pożyczki - Zmiany bez poinformowania

Minął miesiąc. Dostałem odpowiedzi na wszystkie reklamacje.

Teraz już podczas nadpłacania jest informacja o tym, iż bieżąca rata po nadpłacie się nie zmieni. O tym, że zmiana wysokości raty będzie zmi

...

10-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy