Odpowiedz

Godziny pracy

Dzień dobry

Czy w związku z dużą ilością wniosków i długim czasem oczekiwania bank wydłużył godziny pracy? Czy wnioski są rozpatrywane również w weekendy? Zastanawiam się w jakie dni i w jakich godzinach mogę się spodziewać "przeskoczenia" do następnego etapu.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (9 689 wyświetleń)

Re.: Godziny pracy

Z tego co wiem to godziny są skrócone....pracują od 10-15
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 2 z 4 (9 645 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@karola130, co masz na myśli pisząc o skróconych godzinach (rozumiem, że chodziło Ci jedynie o placówki banku).

Analitycy kredytowi w centrali nie mają taryfy ulgowej i nikt nie zmieniał im wymiaru etatu na niższy.

W zależności od lokalizacji poszczególnych placówek będą one czynne:

• poza galeriami handlowymi – od poniedziałku do piątku pomiędzy godziną 10:00 a 15:00,
  • w galeriach handlowych – mogą być czynne krócej niż godziny otwarcia galerii.

Nowe godziny otwarcia oddziałów ING Banku Śląskiego obowiązują od  19 października

Odpowiedz
0 Lajków
m365
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
185
84
18-04-2020
Wiadomość 3 z 4 (9 581 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Godziny otwarcia oddziałów banku:

ref: https://www.ing.pl/o-banku/jak-dzialamy/aktualnosci?news_id=1104652-oddzialy-banku-czynne-od-10-00-d... 

ps. nie wiem na ile ograniczenia są wymuszone przez Rząd, a na ile bank dokonał ograniczeń w swoich oddziałach

Odpowiedz
0 Lajków
m365
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
185
84
18-04-2020
Wiadomość 4 z 4 (9 576 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

14-11-2025
Re: Robot inwestycyjny

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING w dni robocze od 8:00 - 18:00. Specjaliści od inwestycji wyjaśnią to.

14-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

@viggen:

@maszaikasza:

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.

No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy