10-02-2023 10:19
10-02-2023 18:33
Nie możemy jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jako bank przyjmujemy wnioski o Fundusz Wsparcia Kredytobiorców, nie zajmujemy się jednak doradztwem w tym zakresie. Zachęcam Cię do wypełnienia ankiety przed złożeniem takiego wniosku. Ankietę znajdziesz na naszej stronie https://www.ing.pl/kontakt/pomoc-dla-kredytobiorcow/fundusz-wsparcia-kredytobiorcow .
03-03-2025 10:11
Dzień dobry, Proszę o informacje- czy zwrot podatku z US jest traktowany jako dochód?
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |