14-11-2020 12:27
Witam,
21.10 składałem wniosek przez pośrednika i wszystko na ten dzień było w porządku, jeśli chodzi o dokumenty i zdolność.
Dzisiaj tj. 14.11 otrzymałem informację, że prowadzona działalność mojej żony jest na liście branż zagrożonych, a więc decyzja negatywna po trzech tygodniach oczekiwania, gdzie na dzień składania wniosku zdolność była, a po trzech tyg. ING całkowicie odrzuca uzyskiwany dochód ze względu na swoją listę branż zagrożonych, która została w międzyczasie zaktualizowana ??
Nr PKD żony 85.59B, konto w ING prywatne i firmowe, gdzie prywatne od 12 lat, a firmowe od ponad roku.
Można zmieniać reguły gry w trakcie procesowania wniosku ?
Pytanie czy ten rodzaj działalności nie jest akceptowany i czy zmienił się on już po złożeniu przeze mnie wniosku kredytowego ?
14-11-2020 14:53
W procesowaniu wniosku wyłączamy cztery branże wg PKD obejmujące:
Sytuacja w kraju dynamicznie się zmienia i może to mieć wpływ na decyzję kredytową.
Przykro mi, że w Twoim przypadku podjęliśmy ją negatywnie Szczegółowe informacje w tym temacie może przekazać Ci pośrednik, u którego składałeś wniosek.
Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |