14-11-2020 12:27
Witam,
21.10 składałem wniosek przez pośrednika i wszystko na ten dzień było w porządku, jeśli chodzi o dokumenty i zdolność.
Dzisiaj tj. 14.11 otrzymałem informację, że prowadzona działalność mojej żony jest na liście branż zagrożonych, a więc decyzja negatywna po trzech tygodniach oczekiwania, gdzie na dzień składania wniosku zdolność była, a po trzech tyg. ING całkowicie odrzuca uzyskiwany dochód ze względu na swoją listę branż zagrożonych, która została w międzyczasie zaktualizowana ??
Nr PKD żony 85.59B, konto w ING prywatne i firmowe, gdzie prywatne od 12 lat, a firmowe od ponad roku.
Można zmieniać reguły gry w trakcie procesowania wniosku ?
Pytanie czy ten rodzaj działalności nie jest akceptowany i czy zmienił się on już po złożeniu przeze mnie wniosku kredytowego ?
14-11-2020 14:53
W procesowaniu wniosku wyłączamy cztery branże wg PKD obejmujące:
Sytuacja w kraju dynamicznie się zmienia i może to mieć wpływ na decyzję kredytową.
Przykro mi, że w Twoim przypadku podjęliśmy ją negatywnie
Szczegółowe informacje w tym temacie może przekazać Ci pośrednik, u którego składałeś wniosek.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |