Odpowiedz

Druga transza

Zleciłam 10 dni temu przelew drugiej transzy, wszystko zostało potwierdzone 23.03, przelew miałbyć dzisiaj 29.03 marca i dalej nie ma, a deweloper czeka. Czy jeżeli z tego powodu wynikną karne odsetki będę mogła oczekiwać rekompensaty?
Odpowiedz
0 Lajków
Kiki129
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
2
29-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (1 788 wyświetleń)

Re: Druga transza

Jeśli umowę o kredyt podpisałaś po 16.05.2021 roku, na wypłatę transzy mamy 10 dni roboczych, nie kalendarzowych. Jeśli jednak ten termin już minął, skontaktuj się proszę z naszymi doradcami hipotecznymi: na czacie w Moje ING lub pod numerem 32 257 00 57 (od poniedziałku do piątku od 8:00 do 20:00, w soboty od 8:00 do 16Emotikon: Szczęśliwy.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
372
74
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 739 wyświetleń)

Re: Druga transza

Już się dowiedziałam o co chodzi, konieczna była wizyta w banku. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Kiki129
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
2
29-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (1 726 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wniosek o kredyt hipoteczny - wprowadzenie konsumenta w błąd i żądanie nieistniejących dokume...

Niestety ale w ostatnim czasie to chyba jednak są standardowe praktyki ING.

W naszym przypadku wniosek jest analizowany już trzeci miesiąc. Za każdym razem kiedy nadchodzi termin wydania decyzji, zamia

...

24-09-2023
Re: Re.: Karta przedpładpłacona dla dziecka a Aplikacja i Apple Pay oraz Google Pay ( w poście ró...

Dziękujemy za przesłaną sugestię. Dodam, że dziecko może sprawdzić saldo swojej karty przedpłaconej w każdym bankomacie w Polsce, bez dodatkowych kosztów. 

24-09-2023
Re.: Karta przedpładpłacona dla dziecka a Aplikacja i Apple Pay oraz Google Pay ( w poście również p

Hej,

Chciałem podbić ten temat. Autor ma rację, u mnie jest dokładnie ten sam problem. Dziecko nie wie ile ma na karcie. A ciągłe kontrolowanie tego przeze mnie jako przez rodzica jest uciążliwe.
Myślę,...

24-09-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy