Odpowiedz

Druga transza

Zleciłam 10 dni temu przelew drugiej transzy, wszystko zostało potwierdzone 23.03, przelew miałbyć dzisiaj 29.03 marca i dalej nie ma, a deweloper czeka. Czy jeżeli z tego powodu wynikną karne odsetki będę mogła oczekiwać rekompensaty?
Odpowiedz
0 Lajków
Kiki129
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
2
29-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 400 wyświetleń)

Re: Druga transza

Jeśli umowę o kredyt podpisałaś po 16.05.2021 roku, na wypłatę transzy mamy 10 dni roboczych, nie kalendarzowych. Jeśli jednak ten termin już minął, skontaktuj się proszę z naszymi doradcami hipotecznymi: na czacie w Moje ING lub pod numerem 32 257 00 57 (od poniedziałku do piątku od 8:00 do 20:00, w soboty od 8:00 do 16Emotikon: Szczęśliwy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (4 351 wyświetleń)

Re: Druga transza

Już się dowiedziałam o co chodzi, konieczna była wizyta w banku. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Kiki129
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
2
29-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (4 338 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy