13-01-2024 13:36
Wynajmuję nieruchomość. Zasiedziałem jej część udziałów (jest prawomocne postanowienie sądu). W tym momencie w księdze wieczystej nadal jestem jedynie współwłaścicielem nieruchomości. Czekam, na założenie nowej księgi wieczystej.
Czy w tym momencie, jeśli złożę do banku:
- wypis z sądu postanowienia stwierdzenie zasiedzenia udziałów w nieruchomości
- pit-28 (wynajmuję tę nieruchomość od trzech lat),
bank weźmie pod uwagę ten dochód przy liczeniu zdolności kredytowej?
15-01-2024 14:21
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych oraz tematami dotyczącymi badania zdolności kredytowej zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl, wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |